Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

UEC CANCUNÍ

El Centre d’Educació i d’Aprenentatges Cancuní és un espai educatiu on hi assisteixen joves d’edats compreses entre els 14 i els 16 anys.
 
La UEC Cancuní ofereix a aquests joves un espai on es treballa un Programa Bàsic d’aprenentatges instrumentals i pre-laborals,  amb un altre tipus de ritme i amb una metodologia activa que s’allunya dels plantejaments escolars del sistema educatiu ordinari.

Com a millora complementària al projecte UEC, El Centre d'Educació i d'Aprenentatges Cancuní ofereix programes educatius complementaris per tal de desenvolupar un treball integral de prevenció amb els alumnes: casal d’estiu, art-teràpia, coaching ...
La nostra metodologia es fonamenta en el desenvolupament dels diferents tipus de capacitats dels alumnes: cognitives, motrius, d’equilibri personal, de relació i d’inserció social i laboral.
 
Proposem una metodologia  de treball essencialment manipulativa i activa, basada en la rotació de tallers, les  àrees instrumentals , les tècniques TIC, l’esport, les activitats relacionades amb l’expressió i comunicació i les activitats de lleure.
Valorem bàsicament i fonamental el treball de les habilitats socials i dels hàbits relacionals del “saber estar i compartir”. Aquesta és una premissa que, transversalment, està present en cada una de les nostres actuacions.